•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Expozitii si targuri prezentare

Artisan-nature.com s-a nascut pentru a va oferi cele mai speciale si rare produse de artizanat pe care le puteti gasi in Romania.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Outdoor Expo - portalul activitatilor outdoor din romania. Expozitii outdoor cu tematica: pescuit, barci, vanatoare, moto, tuning, sport, camping, sport extrem, turism.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: May 4, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Multilingua Job Expo 2008 este primul târg de joburi destinat în exclusivitate companiilor ce recrutează personal cunoscător de limbi străine. Evenimentul se va desfasura în perioada 9-11 aprilie 2008.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 6; Comments: 0; Site adaugat: Feb 25, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Produse, servicii, date de contact cooperative mestesugaresti. Cooperativele afiliate isi pot actualiza produsele reprezentative (poze si caracteristici). Forum pe teme cooperatiste, newsletter, blog. Magazin online de artizanat romanesc.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 151; Comments: 0; Site adaugat: Dec 30, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Targuri si expozitii in Romania. Societate romano-italiana organizatoare de targuri, expozitii, conferinte si evenimente. Constructie de standuri personalizate.
PageRank: 4/10
(Clicks: 5; Comments: 0; Site adaugat: Mar 24, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Romexpo constituie avanpostul economiei romanesti, oferind comunitatilor de afaceri locale si internationale pachete competitive de servicii de facilitare a contactelor si de promovare, la nivel calitativ european, a performantelor lor prin manifestari expozitionale si evenimente conexe acestora.
PageRank: 6/10
(Clicks: 6; Comments: 0; Site adaugat: Mar 24, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Targurisiexpozitii.ro este dedicat targurilor si expozitiilor. Site-ul ofera informatii despre calendarul de targuri si expozitii din 12 orase din Romania si 1 oras din Republica Moldova, Organizatorii de Targuri si Expozitii din Romania si, cel mai important, ofera know-how de marketing.
PageRank: 5/10
(Clicks: 17; Comments: 0; Site adaugat: Mar 24, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Indiferent ce produs sau partener cauti, il gasesti la Targul Virtual al Firmelor din Romania. Firma ta are un stand? Targul de Publicitate TVFR, Targul Auto TVFR, Targul de Constructii TVFR, Targul de Edituri si Tipografii TVFR, Targul de Electrice TVFR, Targul de Confectii TVFR etc.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 13; Comments: 0; Site adaugat: Mar 24, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Pret Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj