•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Productie Industriala

ITT Bulgaria OOD este o companie specializata in comertul cu organe de asamblare si consumabile industriale, care isi desfasoara activitatea in mod special pe teritoriul Peninsulei Balcanice. La noi veti descoperi o varietate de elemente de fixare, non-standard precum si intreaga gama de organe de asamblare conform standardelor - DIN, ISO, BDC, etc.
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Aug 16, 2017) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Draft Ind este distribuitor autorizat Bamo Mesures: debit, nivel, conductivitate, pH, ORP; Filtermist : condensoare abur sau solutii pentru CNC, masini de spalat industriale; prin parteneriatul cu un mare centru European va putem oferi Servicii de Reparatii electronice industriale pentru o gama larga de producatori : Siemens, Schneider, Telemecanique, Omron, produse iesite din fabricatie, etc.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Jul 16, 2010) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Societatea S.C. PRODMETCOM S.R.L. este o firma cu capital integral privat romanesc, avand o experienta de peste 10 ani , fiind infiintata in anul 1991.Obiectul principal de activitate al societatii este de confectii metalice si acoperiri metalice prin zincare termica, avand ateliere de: prelucrari mecanice, prelucrari prin deformare plastica la rece, turnatorie aluminiu, zincare termica, prelucrari mase plastice si confectii metalice.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Apr 14, 2009) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Noyexim Group este format din 5 firme care au ca domenii de activitate: Fasonarea otelului beton, confectii metalice, inchiriri utilaje(macarale turn,telemac,JCB), Vanzarea produselor metalurgice, transport.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: Jun 11, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Distributie adezivi, ambalaje, utilaje si materiale pentru ambalat (banda adeziva, folie cu bule, folie protectie, folii stretch, folie termocontractibila).
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Jun 6, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox , fier forjat, diverse confectii metalice la cerere. Gama de modele creste de la o zi la alta.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Jun 3, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
S&T PARTENER SRL - distribuitor autorizat ESAB, GCE, PARWELD, NEDERMAN, EISEMANN va ofera o gama completa de echipamente si consumabile pentru sudura si taiere, consultanta si service autorizat
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Jun 3, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
DATA CONSULT - furnizorul dumneavoastra pentru tehnologii de prelucrare a tablelor - taiere, stantare, indoire, debitare cu laser, debitare cu jet de apa, prelucrare automata pe linii de stantare, debitare si indoire.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Jun 1, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Utilaje termopan utilaje PVC utilaje tamplarie pvc utilaje geam termopan utilaje industriale productie tamplarie PVC aluminiu lemn, Masini de debitat, Masini frezat montanti, Masini de frezat, Masini de sudat, Masini de debavurat, Masini de insurubat UTILAJE TAMPLARIE PVC, UTILAJE GERAM TERMOPAN, UT
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 20, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
RESTART SRL este importator si distribuitor hartie de filtru, reactivi chimici , aparatura si consumabile de laborator. Restart ofera discounturi atractive pentru hartie filtru.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 5, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Pret Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj