•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Locuri de Munca

Categories
Programul H-2B este un program de munca sezoniera in SUA cu o durata de maxim 10 luni de zile, cu posibilitatea prelungirii vizei in SUA. Aplicantii trebuie sa aiba virsta maxim 40 ani, si sa prezinte dovada unui loc de munca in tara. Conditii: virsta 20-40 ani; limba engleza nivel mediu; angajat in
PageRank: 4/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Hart Human Resource Consulting aduce pietei autohtone experienta de peste 40 de ani in domeniul evaluarilor potentialului motivational uman. MAPP este un instrument de evaluare a motivatiilor personale, dedicat celor interesati in managementul propriei cariere si orientare profesionala
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Projobs iti ofera locuri de munca atat in tara cat si in strainatate, resurse angajatori, cariere, interviu online, joburi, CV confidentiale, articole, sfaturi pentru pregatirea interviului, desfasurarea interviului, dupa interviu
PageRank: 5/10
(Clicks: 4; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Tempo Job International - locuri de munca, joburi, in Romania si in strainate, recrutare si plasare personal, consultanta in domeniul legislatiei muncii.
PageRank: 2/10
(Clicks: 5; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Consultanta in domeniul Managementului Resurselor Umane, Head Hunting, Proiectarea si Dezvoltarea Carierei.-Training si dezvoltare profesionala.
PageRank: 4/10
(Clicks: 6; Comments: 1; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
"Job Advert" reprezinta un serviciu conceput pentru a oferi o alternativa economica, targetata, moderna si 100% eficienta in ceea ce priveste publicarea anunturilor de angajare: publicitate online prin bannere.
PageRank: 6/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Aici poti gasi locuri de munca atat in tara cat si in strainatate, cursuri, cariere, scrisori de intentie, joburi, CV confidentiale, articole, sfaturi utile pentru primii pasi in angajare, pregatirea unui interviu.
PageRank: 5/10
(Clicks: 9; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Pagina Aletheia conţine date despre serviciile noastre, posibilitatea de înscriere la newsletter, arhiva cu articole de specialitate şi divertisment, oportunităţi profesionale, training-uri pe care le organizăm, link-uri utile, formulare, legislaţie, date de contact. Vă aşteptăm!
PageRank: 3/10
(Clicks: 3; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
PlusJobs.ro - Marele tau plus in cariera, oferte de locuri de munca, servicii profesionale pentru candidati si companii, creare pana la 10 Cv-uri si scrisori de intentie.
PageRank: 3/10
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Ebona.ro, locuri de munca pentru bone, menajere, ingrijire varstnici si administratori. Site destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilor. Gasesti candidatul potrivit!
PageRank: 3/10
(Clicks: 3; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Pret Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj