•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te

Site-uri aleatoare

Site-uri speciale
Cumperi online - "easy shopping" este indemnul sub care pcfun.ro invita clientul in magazinul sau. Conceptul e definit prin tehnologii de ultima ora, preturi competitive, servicii unice in piata, game de produse ce se adreseaza unui spectru larg de utilizatori aflate la limita dintre pc si pasiuni.
PageRank: 4/10
(Clicks: 10; Comments: 0; Site adaugat: Feb 25, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Informatii despre organizare, istoric, inscriere, admitere, bacalaureat. Imagini, creatii literare, revista elevilor, forum cu diverse categorii, chat. Despre Ion Agarbiceanu, arhiva orasului Jibou, Gradina Botanica, jocuri distractive, Casa de Cultura, Somesul de Jibou (revista orasului).
PageRank: 3/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Mar 27, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Organizatia studenteasca DaAfaceri este un ONG ce are ca obiectiv sprijinirea tinerilor cu potential care doresc sa intre in mediul de afaceri autohton. Proiectele pe care le organizam de 4 ani pun fata in fata oameni de succes si studenti interesati de a dobandi experienta si aptitudini noi.
PageRank: 6/10
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Centrul Mures Transilvania ofera cursuri de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei(operare calculator, contabilitate, secretariat, resurse umane, agent vanzari, agent imobiliar, relatii publice). Va oferim si cursuri ECDL (recunoscute in peste 140 de tari).
PageRank: 1/10
(Clicks: 10; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Informatii actualizate despre structura, componenta si activitatea Guvernului Romaniei, informatii utile din legislatie, presa si despre Comunitatea Europeană
PageRank: 8/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 7, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Horoscop-2008.com va ofera horoscopul 2008 pentru fiecare zodie din zodiacul european si o descriere succinta a evolutiei fiecarei zodii in perioada 2005-2010, pe baza tranzitelor planetelor "grele".
PageRank: 2/10
(Clicks: 41; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Grup informal timişorean de utilizatori ce împărtăşesc un interes comun în Linux şi "Free Software". Sunt oferite detalii despre componenţă, programul întâlnirilor, noutăţi, informaţii despre acest sistem de operare şi adresele de contact
PageRank: 4/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 25, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Creangă, Eliade, Preda, Blaga, Eminescu: biografii, bibliografii, critice şi fragmente
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 9; Comments: 0; Site adaugat: May 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Webdesign Timisoara. Web design pt. firmele din Timisoara, Arad, Deva, Caransebes si toata Romania. Oferim servicii calitative la preturi corecte.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Mar 6, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Echipa de frigotehnisti cu experienta in domeniul instalatiilor de aer conditionat, executam montaje si service pentru orice marca de aparat de aer conditionat. Deasemenea, executam reparatii si intretinere pentru instalatii de racire:frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifice.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Mar 13, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Magazin Decoratiuni si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj