•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Educatie si Invatamant

Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.
PageRank: 0/10
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: Apr 20, 2017) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Cursuri cosmetica, masaj si coafor in weekend in Bucuresti.La absolvirea cursurilor se ofera diploma acreditata de Ministerul Muncii, recunoscuta national si international.Cursurile se pot achita si in rate.Contact: www.maraviglia.ro ,tel: 0727494463
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Apr 30, 2010) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Gradinita particulara autorizata de MEdC cu program 8-20, predare intensiva in limba engleza/germana, supraveghere video online, control medical efectuat de BGS, aerobic pentru mamici, workshopuri
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Sep 8, 2009) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Editura Lumen s-a constituit in martie 2003 ca sectiune distincta in cadrul Asociatiei Lumen. Incepand cu mai 2004 in jurul Editurei Lumen si a Centrului Virtual de Resurse Asistenta Sociala.ro s-a constituit Consortiul Editorial Lumen reunind Editura Lumen, Editura Cristal, Editura Expert Projects, si Asistenta Sociala.ro
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Sep 3, 2009) Listing Details Raporteaza site nefunctional
asistenta dorita de dumneavoastra in materie de Limba Engleza. Dictionar englez-roman-englez cu o vasta baza de cuvinte (peste 100.000); dictionar de expresii, cursuri, lectii si exercitii online, toate la dispozitia dumneavoastra. Util in aceesi masura pentru incepatori, amatori dar si cunoscatori.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: Mar 31, 2009) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Alegerea unei gradinite de incredere este intotdeauna o alegere dificila. Arc-en-ciel, este una din putinele gradinite din Bucuresti, ce poate oferi un sistem educational compact gradinita-scoala prevazut cu limbi straine si programe before, si after-school.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Feb 5, 2009) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Un site dedicat parintilor ce urmeaza sa-si duca copilul la gradinita. Gasiti informatii despre gradinitele de stat si particulare din Bucuresti, Constanta, Timisoara si Cluj cat si despre crese. In plus informatii despre cei care ofera babysitting, cabinetele de pediatrie, scoli particulare,tabere,evenimente, spectacole, carti si reviste pentru copii, afterschools, organizari de petreceri pentru copii si un forum de discutii online pentru parinti.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: Oct 30, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
CitateCelebre.eu - Cuvinte potrivite din toate timpurile, de pe tot globul, pe teme diverse, de la autori celebri: citate celebre, maxime, cugetari, aforisme, Legile lui Murphy.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 100; Comments: 0; Site adaugat: Jun 19, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Limbajul HTML este un limbaj de programare conceput pentru a permite crearea website-turilor. Acest tutorial HTML este destinat incepatorilor.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 3; Comments: 0; Site adaugat: Jun 6, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Acest site este un ghid complet al folosirii energiei eoliene. Informatii despre tipurile de turbine eoliene, centrale eoliene, preturi si solutii convenabile pentru folosirea energiei vantului.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 5; Site adaugat: Jun 5, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Buy Bitcoin si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Preturi Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj