•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Societate si mediu

Pagini web literatura si organizatii sanatate, linkuri organizatii non guvernamentale, pagini adolescenti si societate , felicitari online, familie linkuri ecologie si mediu, spiritualitate si credinta, pagini web organizatii sanatate si non guvernamentale, pagini adolescenti  ecologie si mediu
Situl contine cele mai noi oferte si solutii referitoare la slabire, slabire, herbalife, celulita, cura de slabire, dieta, regim, cure de slabire, cura de slabit.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Nov 20, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Clubul MIKADO DANCE te invita la dans, dansul care iti place si te atrage, mai ales acela pe care daca l-ai cunoaste si stapani ai putea spune despre tine “Acum chiar stiu SA DANSEZ!!!”
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: Nov 1, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Children Care este prima societate din Timisoara care doresta sa rezolve o problema devenita majora in ultima vreme datorita modului de viata al parintilor in societatea actuala: educatia si supravegherea copiilor
PageRank: 2/10
(Clicks: 1; Comments: 0; Site adaugat: May 6, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
www.eajutor.com Anunturi umanitare din Romania, ajutor umanitar, pentru cei care au nevoie de o mana de ajutor, human help, humanitarian announcements. Putin cate putin se va aduna si vom da o sansa unei vieti!
PageRank: 2/10
(Clicks: 1; Comments: 1; Site adaugat: May 6, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Tot ce trebuie sa stii despre integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Un pas urias pt Romania in evolutia social, politic si culturala a acestei tari.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 6, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
SOS-Satele Copiilor este un concept de ingrijire a copiilor in dificultate (copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti), intr-un mediu familial, pe termen lung pana cand devin tineri independenti si autonomi.
PageRank: 5/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: May 6, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Buy Bitcoin si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Preturi Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj