•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Cabinete stomatologice

Servicii stomatologice la preturi avantajoase. Stomatologie Generala, Cosmetica si Reparatorie. O echipa competenta, care imbina experienta cu abnegatia va sta mereu la dispozitie cu sevicii stomatologice de calitate.
PageRank: 1/10
(Clicks: 35; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Clinica de stomatologie Dent Estet ofera servicii stomatologice cu medici specializati in diferite ramuri stomatologice cu ar fi: chirurgie buco-maxilo-faciala, implantologie, estetica dentara, protetica, parodontologie, patologie orala.
PageRank: 3/10
(Clicks: 36; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
ElanDent este un modern centru stomatologic privat, infiintat in luna martie 2006, avand in dotare aparatura de ultima generatie. Situat in Bucuresti pe Calea Mosilor, ofera cele mai bune conditii si tratamente in timpul vizitei dumneavoastra la stomatolog. Consultatia este gratuita.
PageRank: 1/10
(Clicks: 21; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Cabinetul stomatologic Vulcandent va ofera consultatii stomatologice si tratamente complexe in conformitate cu cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este de a va oferi ajutorul de care aveti nevoie in vederea obtinerii sanatatii dentare optime.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 19; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Ghidul medicilor stomatologi din Romania este un portal ce ofera un director stomatolgic alaturi de resurse informationale ce asigura informarea cat mai corecta si rapida in stomatologie.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 27; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Ultra Dent - este situat in centrul orasului Sibiu si ofera servicii medicale stomatologice de cea mai inalta calitate. Accesati cu incredere acest link!
PageRank: 2/10
(Clicks: 20; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Alex Art Dent ofera servicii stomatologice cum ar fi: tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare, obturatii fizionomice fotopolimerizabile, tratamentul hipersensibilitatii, obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante, etc.
PageRank: 1/10
(Clicks: 17; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Smilemed e o echipa tanara, instruita in domeniul stomatologiei moderne, care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta.
PageRank: 3/10
(Clicks: 17; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
linica stomatologie,lucrari stomatologice fara dureri. GARANTAT!Dr. Tudos Viorel - Clinica de stomatologie,lucrari stomatologice, laborator dentar, medici stomatologi, stomatologie, stomatolog, dentist, cabinet dentar, dinte, implante,plombe, tratamente dentare, gingivite,etc.
PageRank: 1/10
(Clicks: 22; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Dentalsite - Portalul Dentar Romanesc - stomatologi, tehnicieni dentari, cabinete stomatologice, laboratoare tehnica dentara, stomatologie, noutati, evenimente, articole, forum.
PageRank: 3/10
(Clicks: 11; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Pret Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj