•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Cabinete stomatologice

Cabinetul nostru dentar privat ofera servicii de stomatologie generala pentru adulti si copii (tratamentul cariei, extractii, lucrari protetice, tratamente parodontale si tratamente ortodontice).
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Feb 3, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Clinica stomatologica Velvet Dental - printre cele mai performante clinici dentare din Europa. Servicii stomatologice complete (implantologie, ortodontie, pedodontie, chirurgie, laborator, radiologie), stomatologi de renume. Cabinete stomatologice in Bucuresti, Timisoara si Constanta.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 6; Comments: 0; Site adaugat: Nov 20, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Acum aveti sansa de a va inscrie cabinetul stomatologic si/sau laboratoarul dentar in mod gratuit cu pozitionarea imobilului pe harta Romaniei. Beneficiati de dictionarul stomatologic si de anunturile gratuite cu angajari, vanzari si evenimente.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Sep 12, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Clinica Baubek Dental este situata in zona Tomis III pe strada Hasdeu si este usor accesibila atat cu mijloacele de transport dar si cu masina personala.Va intampinam cu o sala de asteptare primitoare unde vom incerca sa va facem asteptarea cat mai scurta si mai placuta.
PageRank: 2/10
(Clicks: 2; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Catalogul cabinetelor stomatologice din Romania. Lista firmelor din domeniul medicinei dentare. Puteti sa va promovati cabinetul folosind imagini si descrieri chiar de la biroul dvs.
PageRank: 3/10
(Clicks: 11; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Cabinetul CERISDENT ACTIV va pune la dispozitie o gama completa de servicii stomatologice la preturi accesibile. Cu CERISDENT problemele dentare sunt rezolvate rapid si fara durere. In plus, va oferim gratuit consiliere stomatologica la 6 luni. Vizitati-ne la www.cerisdent.ro
PageRank: 2/10
(Clicks: 7; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata este o asociatie profesionala, neguvernamentala, apolitica, patronala, nonprofit, cu personalitate juridica, independenta de administratia de stat locala si centrala, care reprezinta medicii stomatologi din Rom
PageRank: 4/10
(Clicks: 7; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Dentalsite - Portalul Dentar Romanesc - stomatologi, tehnicieni dentari, cabinete stomatologice, laboratoare tehnica dentara, stomatologie, noutati, evenimente, articole, forum.
PageRank: 3/10
(Clicks: 11; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
linica stomatologie,lucrari stomatologice fara dureri. GARANTAT!Dr. Tudos Viorel - Clinica de stomatologie,lucrari stomatologice, laborator dentar, medici stomatologi, stomatologie, stomatolog, dentist, cabinet dentar, dinte, implante,plombe, tratamente dentare, gingivite,etc.
PageRank: 1/10
(Clicks: 22; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Smilemed e o echipa tanara, instruita in domeniul stomatologiei moderne, care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta.
PageRank: 3/10
(Clicks: 17; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Urlaubsreisen Rumänien si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Pret Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj