•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Director web colectie si
portal de site-uri romanesti
Username:
Password:
Recuperare parola?  Inregistreaza-te
XML syndication

Invatamant la Distanta

Centrul Cambridge ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie.
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Comments: 0; Site adaugat: Sep 26, 2017) Listing Details Raporteaza site nefunctional
cursuri online gratuite- marketing, plan de afaceri, vanzari, fitness, horoscop, citate plus bonus o revista lunara online (flash news). Va ajutam sa va claditi un viitor mai bun! Succesul depinde de voi!
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 11; Comments: 0; Site adaugat: May 27, 2008) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Ecursuri.ro - cursuri online gratuite, teste online, referate din diverse domenii, jocuri online. Revista online ecursuri.ro: aboneaza-te gratuit.
PageRank: 2/10
(Clicks: 24; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Centrul Mures Transilvania ofera cursuri de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei(operare calculator, contabilitate, secretariat, resurse umane, agent vanzari, agent imobiliar, relatii publice.
PageRank: 1/10
(Clicks: 11; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Academia Online - cuprinde continuturi si materiale suport alese cu grija, prezentate secvential in ritmul ales de cursant, puse intr-o forma si design optime pentru invatarea la distanta dupa material vizual.
PageRank: 5/10
(Clicks: 20; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Un portal de resurse gratuite pentru învăţarea limbii engleze. Profesori cu experienţă vin în ajutorul dumneavoastră cu numeroase fişe de lucru şi o suită de teste online corespunzătoare mai multor niveluri de competenţă lingvistică
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 12; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Cursurile HIVability - este o metoda de educatie medicala continua accesibila şi comoda, destinata tuturor categoriilor de medici, stomatologilor, asistenţilor sociali, psihologilor, biochimistilor, biologilor si chimistilor care lucreaza in sistemul de servicii medicale si asistentilor medicali.
PageRank: 4/10
(Clicks: 14; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Saraa Education deruleaza programe in domeniul managementului resurselor umane, in dorinta de a ajuta atat firmele cat si persoanele fizice sa poata pretui la justa valoare potentialul uman si personalitatea umana.
PageRank: 2/10
(Clicks: 5; Comments: 0; Site adaugat: May 9, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Un portal de resurse gratuite pentru
PageRank: 2/10
(Clicks: 23; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Centrul de Pregatire Economica si Administrativa asigura formarea profesionala in economie, informatica economica, drept si birotica. La centrul nostru va puteti instrui si obtine diplome eliberate de Universitatea din Bucuresti.
PageRank: Nedisponibil
(Clicks: 14; Comments: 0; Site adaugat: Mar 28, 2007) Listing Details Raporteaza site nefunctional
Sorteaza site-uri dupa: Alfabetic Date Rank Clicks    crescator | descrescator
Continut director de la Buy Bitcoin si agentie de publicitate web si online media Cel mai complet ghid restaurante cat si Ristoranti Italia formatii versuri melodii si Vanzari Utilaje si Restaurants UK si Preturi Bitcoin si Statii Grafice si Cursuri Bone Cluj